Als je als ouder mantelzorger wordt.

Read Time1 Minute, 32 Seconds

Ouder en mantelzorger, je staat er dag en nacht voor je kind. En natuurlijk doe je dit uit liefde en zie je het niet eens als een belasting. Vaders en moeders van een zorgintensief kind hoor je eigenlijk niet klagen, ze doen het gewoon. Roeien met de riemen die je hebt. Maar wat als je mentaal en financieel kopje onder gaat?

Jij lieve ouder, verdient een break. Een steuntje in de rug zodat je weer vooruit kan.

Als een vader of moeder ineens mantelzorger wordt.

Graag willen wij ouders van een zorgintensief kind een hart onder de riem steken. Dit zou dankzij jullie donaties mogelijk worden. Helaas zijn veel ouders oververmoeid en hebben zij nog maar weinig sociale contacten. Veel gezinnen hebben het ook financieel zwaar, hierdoor is zoiets als naar de kapper niet eens mogelijk.

Hoe kan jij helpen?

Wil jij ook dat zoveel mogelijk ouders in het zonnetje worden gezet? Help ons dan mee door een donatie te doen. Klik op de afbeelding hieronder om naar de Crowdfunding campagne te gaan.

Je kunt ons naast een gelddonatie ook helpen met:

  • Bioscoopbon
  • Giftcard
  • Kappersbon
  • Leuke producten voor een verrassingspakketje

Wie zijn wij?

Wij en autisme zet zich in voor ouders van een kind met autisme, soms in combinatie met een verstandelijke beperking. Dit doen wij door het delen van ervaringsverhalen, blogs en lezingen. Graag voegen wij hier verwendagen voor ouders aan toe.

Hoe pakken wij dat aan?

Op onze website kunnen ouders worden genomineerd door buren, collega’s of familie. Op basis van de motivatie kiezen wij een gezin uit. Zij krijgen van ons bericht als zij zijn uitgekozen voor een avondje/dagje uit.

Hoe weet ik of het goed terechtkomt?

Op onze website delen wij in overleg met het gezin hoe zij de avond hebben ervaren. Dit kan zijn door middel van een foto, blog of podcast.

Help je mee?

0 0
Volg en like ons:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *